Blog

Revenim cu un mic tips de vară! Vedeta sezonului: gardul de metal/ fier forjat!

08.06.2018

Un gard din fier adaugă eleganță și stil pentru casa și grădina ta. Cu toate acestea el este expus constant factorilor atmosferici, fapt ce duce la deteriorarea suprafeței.
Astfel îți venim în ajutor cu sfaturi pentru pregătirea suprafeței dar și cu noul nostru produs QTEK 3în1 direct pe rugină! QTEK 3în1 direct pe rugină este un email cu triplu rol: inhibitor de coroziune, grund anticoroziv, strat decorativ și de protecție. Da, exact așa cum vezi: nu mai este nevoie să aplici un strat de grund înainte de a vopsi pentru că noul QTEK 3în1 are proprietăți anticorozive ce inhibă rugina și apariția ei.

Să vorbim un pic de pregătirea adecvată a suprafeței. Pentru început trebuie să îndepărtezi orice urmă de vopsea crăpată, decojită și rugină cu ajutorul unei perii de sârmă sau unei hârtii abrazive medie. Degresează suprafața cu diluantul D506 după care șterge fierul cu o cârpă curată și uscată. Ai grijă să nu lucrezi în bătaia directă a soarelui și la temperaturi peste 300C!

În final nu ai nevoie decât de o pensulă, rolă sau un pistol de pulverizare. Emailul QTEK 3în1 se aplică în 2 straturi la interval de max 4 ore între straturi. Acum că avem suprafața pregătită corespunzător, să vedem ce efect de suprafață ți se potrivește. Emailul QTEK 3în1 este dezvoltat cu 3 efecte de suprafață: lucios, fier forjat și lovitură de ciocan. Efectul de lovitură de ciocan se poate obține și prin pensulare.
Un lucru important este să decorezi  întregul gard într-o zi. Dacă lucrezi pe secțiuni riștii ca pe unele porțiuni gardul sa pară pătat.

Îți propunem să alegi din cele 9 nuanțe: 4 culori lucioase (alb, verde, maro, negru,), 3 culori efect lovitură de ciocan (argintiu, maro, negru) și  2 culori efect fier forjat (cupru antic, negru).
Și acum să ne apucăm de treabă!

 

ABONARE
NEWSLETTER
* În conformitate cu prevederile GDPR , aplicabil din data de 25.05.2018, abonarea implică acordul dumneavoastră
explicit referitor la procesarea datelor dvs în scop propriu pentru trimitere de newslettere.
Date de contact
Bulevardul Constructorilor, Nr. 1-3, Timișoara 300571, România
tel: 0040-256-222139
fax: 0040-256-222179