Evenimente Azur

Sărbătorim 1 Iunie la Grădina Zoo

Home » Noutăți » Evenimente Azur » Sărbătorim 1 Iunie la Grădina Zoo

Azur continuă politica de implicare în cadrul comunității prin acțiuni inedite. Cum 1 Iunie este cea mai importantă zi din an pentru toți copiii Timișoarei, ne-am gândit să le oferim o serie de suprize speciale la Grădina Zoologică din Timișoara. Evenimentul a strâns câteva sute de copii care au primit din partea Azur tricouri, dulciuri, dar și câte o sesiune de face-painting gratis care i-a transformat pe aceștia în personajele preferate: ursuleți, minioni, spiderman sau prințese.

De asemenea, Azur a sprijinit cu produse reabilitarea unor obiective importante din cadrul Grădinii Zoologice din Timișoara, tocmai pentru ca familiile din oraș să se poată bucura de o experiență frumoasă de fiecare dată când trec pragul acestei locații. Nici partenerii noștri de la Zoo nu s-au lăsat mai prejos și, de 1 Iunie, au adus noi locatari simpatici: suricate și porci spinoși.

O altă atracție de care vă puteți bucura în continuare este panoul #AzurAmour, amplasat în zona habitatului pentru urși, unde puteți face poze cu întreaga familie și să vă bucurați de o amintire deosebită. Mai mult, cei care imortalizează momentul la panou, se pot înscrie în concursul nostru până pe 5 iunie la ora 12:00, pe pagina noastră de Facebook.

Azur le mulțumește tuturor timișorenilor care au ales să își petreacă Ziua Copilului alături de noi, la Grădina Zoologică!

 

ABONARE
NEWSLETTER
Date de contact
Bulevardul Constructorilor, Nr. 1-3, Timișoara 300571, România
tel: 0040-256-222139
fax: 0040-256-222179