Beltérre szánt tanácsok

Képkeret

LEÍRÁS:
Olyan nem egységes szín hatása, amely akkor fordulhat elõ, amikor egy falat hengerrel festettek, de a sarkoknál ecsetelték. Az ecsetelt területek általában sötétebbek hasonlítva a "festmény keretre". Továbbá, a permetezett területek sötétebbek lehetnek, mint a szomszédos területek, amelyeket ecsetelték vagy hengerrel festettek. A képkeret hatás a fényeség hatásáre is utalhat.OKOK:

  • különbözõ festékeloszlás ecset vagy henger alkalmazásával. Az ecsetelés általában alacsonyabb fogyasztást eredményez, mint a henger alkalmazásával, és vastagabb filmet eredményez, amelynek nagyobb a fedõképesége.


MEGOLDÁS:
Szisztematikusan dolgozzon - fontos, hogy egy egész falat egyszerre szünet nélkül lefesteni, hogy elkerülje az árnyalatkülönbségeket. Mindig tartsd be a nedves szélét festés közben festés nélkül a festetlen területekre és vissza a festett területre. Nagyon fontos elõször a széleket festeni. Ha az ecsettel festesz, akkor a felsõ saroktól kezdve alaklmaza a festéket a rövid mozdulatokkal kis részekben függõlegesen, majd vízszintesen. Ha hengerel fest, tegyen festéket a tálba, áztassa be a hengert a festékbe, majd futtasd a tál rácsán, hogy eltávolítsa a felesleget, majd alkalmaza a festéket a mennyezetre és a falra. Közeledjen a lehetõ legközelebb a sarkokhoz. A felszín festését egyenletesen, felülrõl lefelé festve megszakítás nélkül kell alkalmazni azért hogy megakadályozza a fröccsenést és a csúnya csíkozást.

Somerset Hírlevél
feliratkozás
* A GDPR előirása szerint, mely hivatalba lépett 2018.05.25-én, a feliratkozása magába
foglalja beleeggyezéssét az ön adatai tárolássára magánjelegű newsletter küldés érdekében.
Kapcsolatfelvételi adatok
tel: 0040-256-222139
fax: 0040-256-222179