Kültérre szánt tanácsok

Krétásodás

LEÍRÁS:
Finom por képzõdik a festékréteg felszínén az idõjárás hatására, ami kis színvesztést okozhat. Bár egyes krétásodási fokok normálisak, a film túlzott eróziója a krétásodás eredményezheti.


OKOK:

  • beltéri festékek használata a kültéri alkalmazásoknál
  • a festéket porózus felületen alkalmazzuk elõkezelés nélkül


MEGOLDÁS:
Kerülni kell, hogy a beltéri termékeket kültéri célokra alkalmazzák. A kültéri termékek nagy ellenállóképességet mutatnak a szennyezõdés, az idõjárás és az UV ellenállás tekintetében. A krétásodás "válaszként" jön a rossz elõkezelés estén. Elõször távolítsa el amennyire lehet a krétásodást csiszolásal egy durva, merev kefével, majd alaposan mossa le a felületet. Ellenõrizze a krétásodás esetleges nyomait egy fekete ruhával a felületen, miután megszáradt.
Az EVRIKA alapozót elsõ rétegként lessz használva ami a pórusokat jol betölti, majd 1-2 réteg EVRIKA kültéri mosható szilikonos alkalmazásával, amely a nedvesség és a piszok akadályát képezi, amely a homlokzat szépségét és tartósságát biztosítja idõben vagy a Evrika Pro könyen mosható festék, I osztályú víztaszító festék, hidrofób amely nagy ellenállást mutat a mosási ciklusokra, az idõjárás és az UV ellen.

Somerset Hírlevél
feliratkozás
* A GDPR előirása szerint, mely hivatalba lépett 2018.05.25-én, a feliratkozása magába
foglalja beleeggyezéssét az ön adatai tárolássára magánjelegű newsletter küldés érdekében.
Kapcsolatfelvételi adatok
tel: 0040-256-222139
fax: 0040-256-222179