Alkidgyanták

1.Hosszú alkidgyanták

 • Azalchid S60 – 70WS 
  Azalchid S60 – 70WS egy szójaolaj alapú hosszú alkidgyanta. Fa és fém zománcok és légszárító alapozók gyártásához ajánlott. Kiváló pigment nedvesítéssel, fényesség megtartásal és száradási sebességgel rendelkezik, jó idöjárással és sárgulással szemben.

 • Azalchid S62 – 61D40 
  Azalchid S62 - 61D40 egy szójaolaj alapú hosszú alkidgyanta. Ajánlott fa  vagy fém levegön száradó rendszerek gyártásához beltéri vagy kültéri alkalmazásokhoz. A rétegek jó keménységet és a jó színmegtartást muatanak.

 • Azalchid S63 – 65WS/D40 
  Azalchid S63 - 65WS/D40 egy szójaolaj alapú hosszú alkidgyanta. Ajánlott zománcok és alapozók gyártásához dekoratív levegön száradó, vagy iparban használva.

 • Azalchid F63 – 65WS/D40
  Azalchid F63 - 65WS/D40 egy napraforgóolaj alapú hosszú alkidgyanta. Ajánlott zománcok és alapozók gyártásához dekoratív levegön száradó, vagy iparban használva.

 • Azalchid S63 – 65WS VM
  Azalchid S63 - 65WS VM egy szójaolaj alapú hosszú alkidgyanta. Ajánlott zománcok és alapozók gyártásához dekoratív levegön száradó, vagy iparban használva.

 • Azalchid S63 – 70WS/D40
  Azalchid S63 - 70WS/D40 egy szójaolaj alapú hosszú alkidgyanta.​ Ajánlott zománcok és alapozók gyártásához dekoratív levegön száradó, vagy iparban használva.

 • Azalchid F63 – 70WS
  Azalchid F63 - 70WS egy napraforgóolaj alapú hosszú alkidgyanta. Ajánlott zománcok és alapozók gyártásához dekoratív levegön száradó, vagy iparban használva. 

 • Azalchid S66 – 70WS
  Azalchid S66 - 70WS egy szójaolaj alapú hosszú alkidgyanta. Ajánlott zománcok és alapozók gyártásához dekoratív levegön száradó, vagy iparban használva.

 • Azalchid ST67 – 70D40
  Azalchid ST67 - 70D40 egy szójaolaj és tall zsírsav alapú hosszú alkidgyanta. Légszárított lakkokhoz és festékekhez ajánlott építészeti alkalmazásokhoz. A kialakult rétegek jó ellenállást mutatnak a simításkor és a sárgulásal szemben. A termék univerzális belsö  és külsö festékekhez, kereskedelmi festékekhez és DIY ajánlott.


2. Magas szilárdanyag tartalmú hosszú alkidgyanták

 • Azalchid S63 - 80WS/D40
  Azalchid S63 - 80WS/D40 egy szójaolaj alapú magas szilárdanyag tartalmú hosszú alkidgyanta. Ajánlott zománcok és alapozók gyártásához dekoratív levegön száradó, vagy iparban használva.

 • Azalchid S67 - 80WS
  Azalchid S67 - 80WS egy szójaolaj alapú magas szilárdanyag tartalmú hosszú alkidgyanta. Ajánlott zománcok és alapozók gyártásához dekoratív levegön száradó, vagy iparban használva.

 • Azalchid F67 - 80WS
  Azalchid F67 - 80WS egy napraforgóolaj alapú magas szilárdanyag tartalmú hosszú alkidgyanta. Ajánlott zománcok és alapozók gyártásához dekoratív levegön száradó, vagy iparban használva.

 • Azalchid S67 - 80WS/D40 VR
  Azalchid S67 - 80WS/D40 VR egy szójaolaj alapú magas szilárdanyag tartalmú hosszú alkidgyanta. Ajánlott zománcok és alapozók gyártásához dekoratív levegön száradó, vagy iparban használva.

 • Azalchid TF70 - 80WS/D40 
  Azalchid TF70 - 80WS/D40 egy tall zsírsav alapú magas szilárdanyag tartalmú hosszú alkidgyanta. Ez egy alacsony viszkozitású gyanta, amelyet nagy szilárdságú dekorációs rendszerekhez terveztek. Az így kapott rétegek jól száradnak a levegön, jó sárgulás alló és beltéri és kültéri alkalmazásokhoz egyaránt használhatók.

 • Azalchid MF88 - 100% 
  Azalchid MF88 - 100% egy növényi zsírsav keverék alapú magas szilárdanyag tartalmú hosszú alkidgyanta, oldószer nélkül. Javasoljuk, hogy adjuvánsként használják magas szárazanyag tartalmú, légszárító díszítörendszerekben vagy hosszú alkidgyanták tartalmazó készítményekben lakkok, zománcok vagy fa impregnáló alapozók elöállításához.

 

3.Közepes alkidgyanták

 • Azalchid S48 - 60WSX
  Azalchid S48 - 60WSX egy szójaolaj alapú közepes alkidgyanta. Levegön száradó és ipari alapozókhoz és festékekhez ajánlott.

 • Azalchid S48 - 60D40
  Azalchid S48 - 60D40 egy szójaolaj alapú közepes alkidgyanta. Ipari alkalmazásokhoz ajánlott levegön száradó vagy kényszerszárító tulajdonságokkal rendelkezö zománcok és alapozók gyártásához.

 • Azalchid SF49 - 55D40
  Azalchid SF49 - 55D40 egy szójaolaj zsírsav alapú közepes alkidgyanta. Ipari felhasználásra, levegön száradó vagy kényszerszárító tulajdonságokkal rendelkezö zománcok és alapozók gyártásához ajánlott.

 • Azalchid SF49 - 60WSX
  Azalchid SF49 - 60WSX egy szójaolaj zsírsav alapú közepes alkidgyanta. Ipari felhasználásra,  levegön száradó vagy kényszerszárító tulajdonságokkal rendelkezö zománcok és alapozók gyártásához ajánlott. A réteg kiváló simító és fokozott ellenállással rendelkezik a white spiritel szemben.

 • Azalchid SPN14 - 60X
  Azalchid SPN14 - 60X egy szójaolaj alapú közepes alkidgyanta. Ajánlott nitrocellulóz alapú termékek, savval szilárduló parketta lakkok gyártásához, hosszú alkidgyantákkal kombinálva levegön száradó zománcokhoz.

 • Azalchid SPN14 - 60T
  Azalchid SPN14 - 60T egy szójaolaj alapú közepes alkidgyanta. Ajánlott nitrocellulóz alapú termékek, savval pácolt parketta lakkok gyártásához, olajos alkidgyantákkal kombinálva a levegön száradó zománcokhoz.

 • Azalchid TF58 - 80D40
  Azalchid TF58 - 80D40 egy tall zsírsav alapú közepes alkidgyanta. Magas szilárdanyag tartalmú gyanta ajánlott egyedi kötöanyagként, vagy közepes és hosszú alkidgyantákkal együtt, levegön száradó alapozók és festékek gyártásához.


4.Rövid alkidgyanták

 • Azalchid MF26 - 60X
  Azalchid MF26 - 60X egy növényi zsírsav keverék alapú rövid alkidgyanta. Ipari alapozók és fedöbevonatok kényszerített szárítására és kemencében történö szárítására ajánlott. A keménység gyors fejlödése a kemencében és a melamin- vagy karbamidgyantákon alapuló térhálósítókkal ellátott kényszerszárító rendszerekben érhetö el.

 • Azalchid MF27 - 60X
  Azalchid MF27 - 60X egy növényi zsírsav keverék alapú rövid alkidgyanta. Ipari alapozók és fedörétegek levegön száradó vagy kényszerített szárítására ajánlott. A rétegek nagyon gyors száradást, keménységet és sárgulás ellenálló tulajdonságokkal rendelkeznek.

 • Azalchid SF37 - 60X
  Azalchid SF37 - 60X egy szójaolaj zsírsav alapú rövid alkidgyanta. Ajánlott kétkomponensű rendszerekhez, levegön száradó vagy alifás izocianátokon alapuló keményítök jelenlétében.

 • Azalchid TF38 - 60X
  Azalchid TF38 - 60X egy tall zsírsav alapú rövid alkidgyanta. Levegön száradó ipari alapozók és zománcok gyártásához ajánlott.

 • Azalchid SP38 - 55X
  Azalchid SP38 - 55X egy szójaolaj alapú rövid alkidgyanta. Levegön és kemencében száradó festékek és zománcok gyártásához ajánlott, más szintetikus gyantákkal kombinálva, különösen fémhez. 

 • Azalchid TF39 - 60X
  Azalchid TF39 - 60X egy tall zsírsav alapú rövid alkidgyanta. Levegön száradó ipari alapozók és zománcok gyártásához ajánlott.

 • Azalchid S40 - 60X
  Azalchid S40 - 60X egy szójaolaj alapú rövid alkidgyanta. Levegön száradó korróziógátló festékekhez és fémfelületek alapozásához ajánlott. A gyanta kompatibilis melamin-formaldehid gyantákkal vagy klórkaucsuk.


5. Uretán alkidgyanták

 • Azalchid SU57 - 60WS 
  Azalchid SU57 - 60WS egy szójaolaj alapú  uretanizált alkidgyanta, amely alifás izocianáttal módosított. Fa és padló bevonatra ajánlott. Az ezen a gyantán alapuló rétegek gyorsan száradnak, magas kopásállósággal, jó ellenállást mutat a vegyszerek ellen és vízálló.

 • Azalchid SU57 - 60D40 
  Azalchid SU57 - 60D40 egy szójaolaj alapú  uretanizált alkidgyanta, amely alifás izocianáttal módosított. Fa és padló bevonatra ajánlott. Az ezen a gyantán alapuló rétegek gyorsan száradnak, magas kopásállósággal, jó ellenállást mutat a vegyszerek ellen és vízálló.

 • Azalchid SU59 - 60WS
  Azalchid SU59 - 60WS egy szójaolaj alapú  uretanizált alkidgyanta, amely aromás izocianáttal módosított. Fa és padló bevonatra ajánlott. Az ezen a gyantán alapuló rétegek gyorsan száradnak, magas kopásállósággal, jó ellenállást mutat a vegyszerek ellen és vízálló.

 • Azalchid SU57 - 55D40
  Azalchid SU57 - 55D40 egy szójaolaj alapú  uretanizált alkidgyanta, amely aromás izocianáttal módosított. Fa és padló bevonatra ajánlott. Az ezen a gyantán alapuló rétegek gyorsan száradnak, magas kopásállósággal, jó ellenállást mutat a vegyszerek ellen és vízálló.

 • Azalchid SU61 - 55WS
  Azalchid SU61 - 55WS egy szójaolaj alapú  uretanizált alkidgyanta, amely aromás izocianáttal módosított. Gyorsan száradó festékek és alapozók gyártásához ajánlott dekoratív szereppel vagy ipari célokra. 

 • Azalchid U62 - 60D40
  Azalchid U62 - 60D40 egy növényi olaj alapú uretanizált alkidgyanta. Ajánlott kültéri fafelületek és bútorok bevonatához. A rétegek jó ellenállást mutatnak a sárgulás és a nedvességgel szemben. 

 

6. Vinil - alkid gyanták

 • Azalchid V35 - 60D30 

   Azalchid V35 – 60D30 egy szójaolaj alapú vinil-toluollal módosított alkidgyanta. Gyorsan száradó alapozókhoz és zománcokhoz ajánlott. A felvitt bevonatok         gyors és mély száradást mutatnak, és nagyon jól ellenállnak a víznek és a vegyszereknek.

 • Azalchid V37 - 60X 

   Azalchid V37 – 60X egy lenmagolaj és dehidratált ricinusolaj alapú sztirollal módosított rövid alkidgyanta. Korróziógátló alapozókhoz, ipari festékekhez és kalapácslakk bevonatokhoz ajánlott. Az ezzel a gyantával készített alapozók nagyon gyorsan száradnak és kiváló korróziógátló tulajdonságokkal rendelkeznek.

   7. Epoxi - észter alkidgyanták

 • Azalchid E35 - 60X

   Azalchid E35 – 60X egy dehidratált ricinusolaj zsírsav / szójaolaj zsírsav alapú epoxi-észter. Levegn száradó vagy kemencében szárított alapozókhoz és zománcokhoz ajánlott. A bevonatok jó keménységűek, kiválóan tapadnak az aljzathoz, és kiválóan ellenállnak a lúgoknak és a trópusi éghajlatnak.

 • Azalchid E42 - 60X

   Azalchid E42 – 60X egy dehidratált ricinusolaj zsírsav alapú epoxi-észter. Ajánlott levegön száradó festékekhez és alapozókhoz, vagy kemencében szárító amingyantákkal kombinálva. A levegön száradó rétegek gyorsan száradnak, nagyon jól tapadnak az aljzathoz, beleértve a nem vastartalmú aljzathoz is, amelyek kiváló vegyszerállósággal rendelkeznek a vízzel és lúgokkal szemben.

Somerset Hírlevél
feliratkozás
* A GDPR előirása szerint, mely hivatalba lépett 2018.05.25-én, a feliratkozása magába
foglalja beleeggyezéssét az ön adatai tárolássára magánjelegű newsletter küldés érdekében.
Kapcsolatfelvételi adatok
tel: 0040-256-222139
fax: 0040-256-222179