Blog

Toamna- un prilej bun pentru..redecorat!

coperta
10.11.2017

Dacă privim cu atenție în jurul nostru vom găsi cea mai frumoasă paletă de culori. Paleta cromatică a toamnei este vibrantă punând accent pe nuanțe de roșu, galben și maro din care te poți inspira și prin care poți aduce natura în propria casă.
Fie că intenționezi să revitalizezi atmosfera sau dimpotrivă să redecorezi întreaga locuință îți recomandăm câteva dintre culorile toamnei în designul casei tale:
 

Roșu Arămiu

Este o culoare clasică de toamnă ducându-ne cu gândul la culorile frunzelor. În amenajările interioare o combinație moderată de roșu poate genera o atmosferă plăcută însă aveți grijă ca nuanța să nu fie aprinsă altfel totul va deveni obositor, apăsător.

Mochaccino

Decorul de toamnă în această nuanță poate fi folosit de la camera de zi până la dormitor. Este un mic pont pentru un aspect liniștitor mai ales în decorul camerei de zi, o alegere care te va face să îți schimbi percepția despre frunzele de toamnă și zilele morocănoase. Un plus ce te poate face să optezi spre această culoare este că atrage mult mai mult lumină care se reflectă frumos peste decor.

 

Nuga

Nuanțele de nuga sunt binevenite într-un dormitor minimalist. Le poți combina cu tapițerii în nuanțe deschise și cu multe corpuri de iluminat care să confere mai multă luminozitate spațiului. Combinația de nuanțe lemnoase se inspiră din decorul cabanelor de munte care fac atmosfera mult mai călduroasă în zilele răcoroase de toamnă.

Ciocolată cu lapte și ciocolată amăruie

Inspiră o oază de calm și armonie, o pauză relaxantă pentru ochi și minte, ciocolata fiind recunoscută ca un tonic în acest sens. De regulă maro ciocolată nu se folosește pe suprafețe mari ci doar în zone mici de accent pentru a pune în valoare restul elementelor din încăpere.

Astfel o cafea și un pic de dulce te ajută să iei cea mai bună alegere în această toamnă!

ABONARE
NEWSLETTER
* În conformitate cu prevederile GDPR , aplicabil din data de 25.05.2018, abonarea implică acordul dumneavoastră
explicit referitor la procesarea datelor dvs în scop propriu pentru trimitere de newslettere.
Date de contact
Bulevardul Constructorilor, Nr. 1-3, Timișoara 300571, România
tel: 0040-256-222139
fax: 0040-256-222179