Evenimente Azur

Sărbătorim 1 Iunie la Grădina Zoo

Home » Noutăți » Evenimente Azur » Sărbătorim 1 Iunie la Grădina Zoo

Azur continuă politica de implicare în cadrul comunității prin acțiuni inedite. Cum 1 Iunie este cea mai importantă zi din an pentru toți copiii Timișoarei, ne-am gândit să le oferim o serie de suprize speciale la Grădina Zoologică din Timișoara. Evenimentul a strâns câteva sute de copii care au primit din partea Azur tricouri, dulciuri, dar și câte o sesiune de face-painting gratis care i-a transformat pe aceștia în personajele preferate: ursuleți, minioni, spiderman sau prințese.

De asemenea, Azur a sprijinit cu produse reabilitarea unor obiective importante din cadrul Grădinii Zoologice din Timișoara, tocmai pentru ca familiile din oraș să se poată bucura de o experiență frumoasă de fiecare dată când trec pragul acestei locații. Nici partenerii noștri de la Zoo nu s-au lăsat mai prejos și, de 1 Iunie, au adus noi locatari simpatici: suricate și porci spinoși.

O altă atracție de care vă puteți bucura în continuare este panoul #AzurAmour, amplasat în zona habitatului pentru urși, unde puteți face poze cu întreaga familie și să vă bucurați de o amintire deosebită. Mai mult, cei care imortalizează momentul la panou, se pot înscrie în concursul nostru până pe 5 iunie la ora 12:00, pe pagina noastră de Facebook.

Azur le mulțumește tuturor timișorenilor care au ales să își petreacă Ziua Copilului alături de noi, la Grădina Zoologică!

 

ABONARE
NEWSLETTER
* În conformitate cu prevederile GDPR , aplicabil din data de 25.05.2018, abonarea implică acordul dumneavoastră
explicit referitor la procesarea datelor dvs în scop propriu pentru trimitere de newslettere.
Date de contact
Bulevardul Constructorilor, Nr. 1-3, Timișoara 300571, România
tel: 0040-256-222139
fax: 0040-256-222179