Evenimente Azur

Ziua Timișoarei, sărbătoare prin culoare

Home » Noutăți » Evenimente Azur » Ziua Timișoarei, sărbătoare prin culoare

Azur a adus culoare în viața orașului de Ziua Timișoarei. Am organizat împreună cu echipa proiectului Baroque||Urban, un atelier de pictură în aer liber, la care au participat aproximativ 60 de copii. Veselia, exuberanța și dorința copiilor de a se bucura de acest frumos eveniment ne-au dovedit încă o dată că viitorul Timișoarei este pe mâini bune și suntem mândri că am putut să le oferim această oportunitate. Și pentru noi culoarea este foarte importantă și știm că o simplă “rază” de galben sau o “tușă” de roșu pot schimba și cele mai mohorâte zile în unele de neuitat.

O astfel de zi a fost și ziua de 3 August 2016, când, sub îndrumarea artistei Lorena Diana Garoiu, una dintre cele mai talentate în portretistică, copiii au putut face un tur al Muzeului de Artă din Timișoara, unde au descoperit minunata colecție Baba, artefacte din perioada barocului imperial și, desigur, monumentala pictură a lui Gheorghe Fikl din cadrul expoziției Baroque||Urban.

După ce au pătruns în lumea fascinantă a barocului, micuții au fost invitați să își exercite ei înșiși talentele artistice, iar portretele realizate sunt, după cum puteți vedea și din imagini, minunate. De asemenea, cu acest prilej au avut și oportunitatea de a-și deschide percepția spre arta contemporană și a cunoaște mai bine viața culturală a orașului.

Le mulțumim tuturor participanților și vă așteptăm cu drag și la următoarele noastre evenimente!

ABONARE
NEWSLETTER
* În conformitate cu prevederile GDPR , aplicabil din data de 25.05.2018, abonarea implică acordul dumneavoastră
explicit referitor la procesarea datelor dvs în scop propriu pentru trimitere de newslettere.
Date de contact
Bulevardul Constructorilor, Nr. 1-3, Timișoara 300571, România
tel: 0040-256-222139
fax: 0040-256-222179