Uzual Tencuială decorativă canelată

DESCRIERE:

Tencuiala decorativă canelata Uzual este un produs  pentru exterior si interior fabricat pe bază de dispersii apoase. Tencuiala decorativa Uzual se caracterizează printr-o aderență buna la suporturi minerale fiind usor de structurat.

Dimensiunea maximă a agregatelor minerale este de 2.0 mm.  Produsul de bază se poate colora în diferite nuanţe cu ajutorul pastelor de colorare recomandate de AZUR.  

 

BENEFICII:

  • Structurare ușoară
  • Rezistență la intemperii
  • Rezistență la murdărie

 

 

APLICARE: Produsul se omogenizează bine. Suprafeţele noi se grunduiesc cu amorsă perete după care se aplică  un strat de vopsea grund de nuanţa tencuielii. Se aplică tencuiala cu fierul de glet din oţel inoxidabil şi se drișcuiește rotund, vertical sau orizontal cu o drișcă din  material plastic. Se vor folosi pe aceeași suprafață numai produse cu același număr de lot, în caz contrar produsele din loturi diferite se vor amesteca între ele pentru a se evita obținerea unor nuanțe diferite. Pe suprafețe mari se recomandă să se aplice fără pauze, umed pe umed, pentru a preveni apariția unor diferențe de îmbinare. Se aplică 1 strat la temperatura de 10-300C și se poate utiliza ca atare.

 

PUTERE DE ACOPERIRE: 0,4-0,33 mp/kg/strat

TIMP DE USCARE: La 20°C: uscare la suprafață circa 8 ore, uscare în profunzime 72 ore

AMBALARE: 25 kg

ABONARE
NEWSLETTER
* În conformitate cu prevederile GDPR , aplicabil din data de 25.05.2018, abonarea implică acordul dumneavoastră
explicit referitor la procesarea datelor dvs în scop propriu pentru trimitere de newslettere.
Date de contact
Bulevardul Constructorilor, Nr. 1-3, Timișoara 300571, România
tel: 0040-256-222139
fax: 0040-256-222179