Sistem
integrat

Sistemul integrat de management calitate, mediu, sănătate și securitate în muncă

 

 

AZUR SA este producător de produse chimice și furnizor mondial de rășini, arome alimentare, fluide pentru prelucrarea metalelor, vopsele, produse de acoperire, compuși SMC și materiale compozite armate cu fibră de sticlă.


Misiunea companiei AZUR SA este de a furniza produse de înaltă calitate și de a sprijini clienții și partenerii noștri cu vânzări prompte și servicii logistice flexibile. Au fost stabilite proceduri și standarde de înaltă calitate pentru a asigura atingerea obiectivelor de afaceri, prin eforturile coordonate ale tuturor angajaților noștri.

AZUR SA se angajează ferm să respecte toate cerintele legislației aplicabile și toate celaleltate cerințe, care sunt asociate activităților noastre.


Prin intermediul Sistemului Integrat de Management (SIM), AZUR SA integrează toate sistemele și procesele sale de calitate, protecția mediului și sănătatea și securitatea în muncă într-un singur cadru, care asigură identificarea, comunicarea și controlul riscurilor în toate domeniile operațiunilor noastre, cu obiectivul final de zero incidente de muncă, fără efecte negative asupra mediului si respectare 100% a calității produselor.

AZUR SA desfășoară activitățile necesare pentru menținerea și îmbunătățirea continuă a sistemului de management integrat, în conformitate cu cerințele ISO 9001 (Calitate), ISO 14001 (Mediu) și ISO 45001 (Sănătate și securitate în muncă).
AZUR SA dorește să-și îmbunătățească performanța generală, recunoscând necesitatea de a:

• Asigură și menține în siguranță instalațiile, echipamentele și mașinile, asigurându-se că toate spațiile aflate sub controlul său, vor rămâne în măsura în care acest lucru este posibil, fără riscuri pentru angajați și pentru vizitatorii / subcontractorii care utilizează aceste spații, în scopuri aprobate de AZUR SA.

• Preveni poluarea mediului înconjurător (în conformitate cu obiectivele de mediu) prin evaluarea și analizarea aspectelor și a impactului activităților desfășurate asupra mediului și acționând în vederea susținerii dezvoltării durabile și sustenabile, prin luarea deciziilor de afaceri responsabile.

• Furniza angajaților săi (și celor care lucrează pentru sau în numele AZUR SA) informații, instruire și resurse privind calitatea, mediul, sănătatea și securitatea în muncă, pentru a le permite să-și îndeplinească sarcinile în condiții de siguranță și eficacitate.

• Consulta și implica angajații în orice aspecte legate de calitate, mediu, sănătate și siguranță, aplicabile activităților companiei.

Imbunătățirea continuă a utilizarii eficiente a energiei si a performanței energetice.


Conducerea companiei se angajează să furnizeze resurse, personal, informații, instruire și formare necesare pentru a permite companiei să răspundă nevoilor și așteptărilor tuturor părților interesate, cum ar fi angajații, clienții și furnizorii noștri, comunitatea și acționarii noștri.


Această politică a SIM va fi revizuită în mod regulat pentru a continua să fie adecvată și relevantă pentru contextul AZUR SA, conform prevederilor Manualului SIM și este disponibilă tuturor parților interesate.

Raport de Securitate
 

Informații comunicate catre public

 

 

 

 

ABONARE
NEWSLETTER
* În conformitate cu prevederile GDPR , aplicabil din data de 25.05.2018, abonarea implică acordul dumneavoastră
explicit referitor la procesarea datelor dvs în scop propriu pentru trimitere de newslettere.
Date de contact
Bulevardul Constructorilor, Nr. 1-3, Timișoara 300571, România
tel: 0040-256-222139
fax: 0040-256-222179